Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΤΖΑΜΙ"


Σύμφωνα με το άρθρο 13 του Συντάγματος μας η ελευθερία θρησκευτικής συνειδήσεως είναι απαραβίαστη.

Κάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με την λατρεία αυτής τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων: “Η άσκηση της λατρείας δεν επιτρέπεται να προσβάλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη” (Σύνταγμα άρθρο 13).

Με την διάταξη αυτή κατοχυρώνεται στην Ελλάδα όχι η ανεξιθρησκεία αλλά η θρησκευτική ελευθερία υπό τις δεσμεύσεις του να αποτελεί η θρησκευτική παραδοχή γνωστή θρησκεία δηλαδή μη έχουσα κρύφια δόγματα και να μη προσβάλει τη δημόσια τάξη ή τα χρηστά ήθη.

Κατά την μουσουλμανική παράδοση το Κοράνιο είναι «αιώνιο, άναρχο, αδημιούργητο και αλάνθαστο, ανέκαθεν υπάρχον μετά του Θεού ως αιώνιος φανέρωσις της Θείας θελήσεως».

Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι απλώς αντίγραφο του ουρανίου πρωτοτύπου το οποίο στην ισλαμική ορολογία αποκαλείται «μήτηρ της βίβλου», «καλώς διατηρούμενη πλάξ». Οι παροτρύνσεις του Κορανίου προς δυναμική, μαχητική αντιμετώπισιν των απίστων είναι πολλαί και άμεσοι.

Με την σούρα του Κορανίου (Η μετάνοια 9:5) «Όταν παρελθώσι οι ιεροί μήνες τότε φονεύετε τούς πολυθεϊστάς όπου αν συναντήσετε, ζωγρείτε πολιορκούντες και ενεδρεύοντες αυτούς», καθώς και με τη σούρα (Ο Μωάμεθ 47:4-10), «Οπόταν συναντάτε τούς απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερρώς τα δεσμά του αιχμαλώτου.

Μετά δε την κατάπαυση της μάχης άφετε εαυτόν ελεύθερον ή ανταλλάξατε αντί λύτρων. Πράττετε ούτως εάν εβούλετο ο Θεός θα εθριάμβευε ο ίδιος επ’ αυτών αλλά υποβάλλει υμάς εις τον πόλεμον δια να δοκιμάσει τους μεν δια των δε.

Ο Θεός δεν θα απωλέσει τα έργα των πεσόντων εν τη μάχη υπέρ πίστεως. Θα εισαγάγει αυτούς εις τον Παράδεισον ον ήδη υπέδειξεν αυτοίς.

Όσοι πιστοί εάν συνδράμετε τον Θεόν εις την μάχην Αυτού κατά των απίστων και ο Θεός θα συνδράμει υμάς κατευθύνων τα υμέτερα διαβήματα» (Πρβλ. σούρες Τα Λάφυρα 8:73,76. Ο Σίδηρος 57:10), ως και με τη σούρα (Η Βους, 2:189) «Μάχεσθε μέχρις ότου αποσοβηθεί αφ’ υμών ο κίνδυνος του πειρασμού, και όταν δεν υπάρχει άλλη λατρεία ειμή η του μόνου Θεού. Αν οι εχθροί θέσωσι τέρμα εις τας πράξεις αυτών, τότε ας παύσωσι αι εχθροπραξίαι, εκτός αν πρόκειται περί ασεβών».

Επομένως κυρίαρχο στοιχείο στην ζωή των πιστών του Ισλάμ είναι η δια παντός μέσου επιβολή της θρησκευτικής των παραδοχής.

Οι άτεχνες απόπειρες μερικών μουσουλμάνων απολογητών νά εξωραΐσουν στο Δυτικό κόσμο την βαναυσότητα των ανωτέρω αναντιστοίχων με τη θεία πραγματικότητα πού αντλείται εκ της αρμονίας της συνόλου δημιουργίας, θρησκευτικών θέσεων ότι δήθεν αφεώρων μόνον στην πρώτην περίοδον επικρατήσεως καί εγκαταστάσεως του Ισλάμ στην Αραβική χερσόνησο η αφορούν μόνον σε εμπόλεμη περίοδο καθώς και η αναφορά σε αντιφάσεις προς τις ανωτέρω σούρες, αντικρούεται από την ιστορική διαδρομή των αιώνων, τις μουσουλμανικές επεκτατικές επιδρομές από της Ισπανίας έως της Βιέννης και πέραν του Ινδού ποταμού, τα ισλαμικά θεοκρατικά καθεστώτα και τις σύγχρονες φονταμενταλιστικές ισλαμιστικές επιθέσεις και δολοφονίες εν ονόματι δήθεν του Θεού ανά την οικουμένη και βεβαίως στη χώρα μας από την 500 χρόνων δουλεία στο Ισλάμ και τις εκατοντάδες χιλιάδες των αναιρεθέντων νεομαρτύρων των οποίων τα λείψανα ευωδιάζουν και θαυματουργούν.

Είναι επομένως πρόδηλο, ότι εφ’ όσον στο «αιώνιο, άναρχο, αδημιούργητο και αλάνθαστο, ανέκαθεν υπάρχον μετά του Θεού» Κοράνιο εμπεριέχονται αυτές οι ανωτέρω κατευθυντήριες εντολές ή ανίδρυσις ισλαμικού κέντρου - τεμένους στην Ελλάδα που προβλέπει ο ισχύων νόμος και η διδασκαλία αυτών αντίκεινται ευθέως στη δημόσια τάξη και το Ευρωπαϊκό κεκτημένο με προφανές αποτέλεσμα να αποβαίνει ο νόμος αντισυνταγματικός.

ΠΗΓΗ: ΡΟΜΦΑΙΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ... (Επιστολή απο την πρώτη Ταϊβανέζα Ορθόδοξη Χριστιανή Πελαγία Yu)


Μια επιστολή που απευθύνεται στον Ελληνικό λαό, τους Έλληνες όλου του κόσμου. Η πρώτη Ορθόδοξη Χριστιανή της Ταϊβάν ( πρώην προτεστάντισσα ) Πελαγία “ζητιανεύει” την αγάπη μας για την Ορθόδοξη Ιεραποστολή της Ταϊβάν και τον λαό της που βρίσκεται ακόμα στο σκοτάδι της πολυθεΐας και των ειδώλων-ψεύτικων θεών. Πολλοί θα συγκινηθούν, οι περισσότεροι δεν θα την διαβάσουν ή θα την αγνοήσουν. Αλλά ποιο θα είναι το αποτέλεσμα ; Ποιοι μεγάλοι και μικροί δωρητές θα βοηθήσουν το όνειρο των Ορθοδόξων Χριστιανών της Ταϊβάν για την απόκτηση μεγάλου χώρου Θείας Λατρείας και Κατήχησης ;
Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή εδώ.

ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ο "ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕΘΩ" ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ. ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΕ ΓΚΕΪ ΓΑΜΟΥΣ, ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ!


"Φωτιές άναψε η συνέντευξη του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη σε ομοφυλοφιλικό περιοδικό της πόλης, καθώς ο ίδιος δεν δίστασε να παραδεχτεί δημοσίως ότι τάσσεται υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων, την υιοθέτηση παιδιών από ζευγάρια του ίδιου φύλου, αλλά και τη διενέργεια gay parade στο κέντρο της συμπρωτεύουσας.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις του περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη και του μητροπολίτη Άνθιμου.

Ο κ. Ψωμιάδης από την πλευρά του δήλωσε ότι «η ισοπέδωση των πάντων, μόνο σε αδιέξοδα οδηγεί. Όλοι έχουμε φίλους γκέι, αλλά εγώ γκέι πολιτική δεν κάνω. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα ανθρώπινο κοινωνικό φαινόμενο. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κανέναν, όπως εμείς μένουμε πιστοί στις παραδόσεις μας και την Ορθοδοξία».

Ο περιφερειάρχης δεν δίστασε μάλιστα να υπογραμμίσει ότι οι οποιεσδήποτε παρελάσεις ομοφυλοφίλων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, θα προκαλέσουν την αντίδραση των πολιτών και θα βρουν αντίθετο τον ίδιο.

Σε ηπιότερα μήκη κύματος κινήθηκε η απάντηση του μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος αρκέστηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη, λέγοντας ότι «οι απόψεις της Εκκλησίας είναι γνωστές εδώ και χρόνια. Τυχόν νεότερες εναλλακτικές απόψεις, είναι θέμα της ελληνικής πολιτείας το πώς θα τις χειριστεί».

Στη συνέντευξη στο περιοδικό «Screw» ο κ. Μπουτάρης υπογραμμίζει ότι έχει θέσει σαν στόχο τη συνεργασία με δημάρχους και από άλλες πόλεις, για την αλλαγή του Οικογενειακού Δικαίου.

«Πρέπει να ευθυγραμμιστούμε με το Δίκαιο των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Αν θέλουμε να λεγόμαστε και εμείς σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα, όσον αφορά την υιοθέτηση παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, ο κ. Μπουτάρης είπε «στην Αμερική επιτρέπονται, που είναι πιο συντηρητική χώρα από τη δική μας».

Τέλος, στη συνέντευξη ο κ. Μπουτάρης είπε ότι έχει γκέι φίλους και θα υποστηρίξει τα δικαιώματά τους ή πρωτοβουλίες σχετικών οργανώσεων, ενώ τόνισε ότι «αν οι παρελάσεις ομοφυλόφιλων γίνονται σε Λονδίνο, Βερολίνο, θα γίνουν και στη χώρα μας» ."

Μίκα Κοντορούση

news274

Σχόλιο Ελληνορθόδοξου: Και πάλι να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε! Δε βλέπετε ότι αυτό το άνοστο τριγωνάκι Πανοράματος με γέμιση Dimple που βγάλατε για δήμαρχο πάει να καταντήσει την πόλη του Αγίου Δημητρίου, του Αλεξάνδρου και του Παύλου Μελά ένα ομοφυλοφιλικό χαμαιτυπίο, με τον κάθε ανώμαλο να κάνει ότι του' ρθει στην κούτρα; Θα πηγαίνει ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη και θα βλέπει χεράκι-χεράκι τους μαντραχαλάδες με τη βέρα τους, τα δαχτυλίδια τους και τα υιοθετημένα τους παιδιά, τη στιγμή που στην Αριστοτέλους χιλιάδες... φτερούδες θα κάνουν παρέλαση δείχνοντας πόσο περήφανοι είναι για την κατάντια τους. Αυτή τη Θεσσαλονίκη θέλετε λοιπόν; Αυτή την κατάντια προσδοκάτε για την πόλη; Μετά μας φταίει ο Άνθιμος που θέλει να ντύνονται οι άνθρωποι σεμνά!

Και να οι επιθέσεις εναντίον του Άνθιμου! Και να τα δημοσιεύματα και οι καλοθελητές δημοσιογράφοι! Οπισθοδρομικός ο Άνθιμος! Μεσαιωνική η Εκκλησία! Τώρα που ο Μπουτάρης όμως προτίθεται να κάνει την πόλη του οδό Φυλής για κάθε γούτσο κουβέντα! Εδώ υπάρχει προοδευτισμός και ανοιχτά μυαλά...

Βλέπετε λοιπόν ξεκάθαρα πως ο σύγχρονος άνθρωπος έχει μέσα ένα του ένα μηχανισμό άμυνας για κάθε τι που αφορά την ηθική και την ευπρέπεια και ένα μηχανισμό προϋπάντησης και αποδοχής για οτιδήποτε του επιτρέπει να είναι αχαλίνωτος και ακρατής. Γι' αυτό λοιπόν και ο σημερινός άνθρωπος διακρίνεται τέτοια πνευματική παρακμή και πτώση, ώστε να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για τις επιλογές του και τις πράξεις του και να θέλει να κάνει και τους άλλους όμοιους με αυτόν. Ελπίζουμε, τέλος, ότι η Θεσσαλονίκη δε θα αφεθεί στα χέρια του Μπουτάρη, και ότι θα υπάρξουν ισχυρές φωνές που θα εναντιωθούν στη μετατροπή της σε Άμστερνταμ...